Hirdetés

Agony - procedurálisan generált barlangok és mellékküldetések várnak az Agony Mode-ban

|

A Madmind bejelentette és egy trailerben be is mutatta a játék végtelenségig tolható, ranglistán vetélkedős játékmódját.

Hirdetés

Hogy pontosan mennyire van szükség egy versengős játékmódra egy olyan játékban, ahol horror, szenvedés, és a pokol összes réme vár rád, meglehetősen kérdéses. Ettől függetlenül ez is az Agony része lesz.

Hirdetés

Agony Mode-ban a játékos megválaszthatja a karaktere nemét, aztán bekerül egy véletlenszerűen generált barlangrendszerbe, amit a motor csontokból és jégből rak össze. Ha nem lenne így is elég hívogató a környezet, akkor azt is érdemes tudni, hogy rengeteg szörny és mellékküldetés várja majd az odatévedőket.

A menet végén a karakter meghal, mi pedig kapunk egy pontszámot, amit összehasonlíthatunk majd a haverokéval, és a világ többi pokolban szenvedő bűnösével. Kellemes kikapcsolódásnak hangzik.

Az Agony megjelenése május 29-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)