Hirdetés

Agony - új traileren a pokoli horrorjáték

|

A Madmind Studio úgy gondolta, hogy karácsonykor pont egy rémisztő kedvcsinálóra van szükségünk. Remekül időzítettek a srácok.

Hirdetés

Az eddig látott képek és videók alapján az Unreal Engine 4-es Agony egészen izgalmas alkotásnak ígérkezik, és mivel a pokolban fogunk bóklászni, valószínűleg ijesztő pillanatokból sem lesz hiány. A most érkezett videó nem kifejezetten a játékmenetet, hanem a játék egyik központi karakterét mutatja be.

Hirdetés

A Madmind Studio címében az lesz a feladatunk, hogy kijussunk a pokol legmélyebb bugyraiból, és ehhez bizony találkoznunk kell a titokzatos Red Goddessel is, akiről most sem derült ki túl sok minden, de az biztos, hogy egy fontos és elég nagy hatalommal bíró karakterről van szó.

Az Agony 2018. március 30-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)