Hirdetés

Agony - kétszer annyi támogatás érkezett, mint várták

|

Elég jól felpörgött az Agony szekere. Ennek örömére a fejlesztők bejelentették, hogy mikor számíthatunk a megjelenésre.

Hirdetés

Az Agony fejlesztésén dolgozó csapat, a PlayWay bejelentette, hogy a játékuk támogatásához elindított Kickstarter kampány a kétszeresét érte el a kitűzött célnak. Már biztos, hogy elkészül a projekt, és hogy jövőre meg is jelenik.

A kampány október 31-én indult, és az eredetileg kért 49 000 dollárra azóta már sikerült rápakolni egy picit. Jelenleg 97 000-nél tart a számláló, így az biztos, hogy nem fogják túlfutni a srácok a költségvetést.

Akkora az öröm a cégnél, hogy bejelentették, 2017. második negyedévében számíthatunk majd a megjelenésre, és már biztosan érkezik a PC-s mellett a PS4-es és Xbox One-os változat is.

Az Agonyban egy gyámoltalan lélek útját követhetjük végig a pokolban, aki megszállhat másokat, és különböző démonok testében vészelheti át útját a megváltásig. A koncepció érdekes, lehet, hogy ez lesz a következő horror-sláger.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)