Hirdetés

FPS-horror a pokolban? Az Agony nem kímél majd

|

Az Agony a 2017-es év egy ígéretes FPS horror játéka, mely most egy új előzetessel készít minket a pokolból való kiszabadulásra. A Doom és az Amnesia ördögi gyermeke megmutatja magát.

Hirdetés

Nekem személyesen Dante Isteni színjátékának elolvasása óta nem volt pokol közeli élményem, de az Agony most meghozta a kedvem, hogy újra megpróbálkozzak ezzel a témával. A három és fél perces videó ugyanis olyan hátborzongatóra sikerült, hogy még a régi irodalomórák emlékeit is elhomályosítja.

A játék egy FPS survival lesz (kicsit a Doom és az Amnesia keverékeként tekinthetünk rá), mely elején az alvilágban ébredünk, minden emlékünket elveszítve, célunk pedig az innen való megmenekülés. Különleges agymosás képességünknek hála azonban ehhez más embereket és néhány alsóbbrendű démont is segítségül tudunk venni.

A gamescomon egy 8 perces videót is kaphattunk az Agony-ból, melyben megismertettek minket a játékmenettel. Annyit javasolhatunk, hogy ezt se este nézzétek meg.

Bár a érkezett trailer első fele fekete-fehérben mutatja meg a játékot, a második részében láthatjuk, hogy az uralkodó szín a piros lesz az emberhússal kirakott helyen. Valamilyen furcsa módon különösen szép a vörös vér és szürke csontok színével való játék, és a gameplay videóban megjelenő kék és arany fények még a poklot is gyönyörű hellyé varázsolják - a látvány egyelőre elég meggyőző. A koncepció is tetszetős, a többit meg majd meglátjuk. 

Az Agony-ról egyelőre annyit tudunk, hogy 2017-ben érkezik, viszont PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszhatunk majd vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)