Hirdetés

Na, csak megjelenhet az Agony Unrated

|

A Madmind Studio tényleg nem képes feladni.

Hirdetés

Nézzük át újra az Agony eddigi történelmét: hosszú fejlesztés után megjelent, viszont néhány, igazán extrém jelenetet kivágtak belőle, amit YouTube-on próbáltak közzétenni, de onnan gyorsan törölték. A csapat megígérte, hogy belepatcheli a játékba a kivágott jeleneteket, így kijátszva a korhatárbesorolási bizottságot, majd miután ez a terv meghiúsult, úgy döntött, kiad Steamen egy cenzúrázatlan változatot. Aztán ez gyorsan átfordult: a legutóbbi infó az volt, hogy nem hogy Agony Unrated nem lesz, de a Madmind is megszűnhet.

Hirdetés

És végül eljött a mai nap, amikor megjelent az Agony Unrated termékadatlapja a Steamen. Ennél kiadóként és fejlesztőként is a kreatív vezető, Tomasz Dutkiewicz van feltüntetve, a megjelenési dátumhoz pedig október 31-ét írták. Legkésőbb akkor kiderül, mi ez az egész. 

Persze az új kiadás csak azoknak szól, akik az eredetit is szerették, és csak néhány jelenettel kínál többet. Látva az Agony számait, egészen biztosan állíthatjuk, hogy fölöslegesen dolgozik vele a fejlesztőcsapat, de ők tudják, mivel töltik az idejüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)