Hirdetés

Agony Unrated - három hónapon belül jön a cenzúrázatlan verzió

|

A Madmind Studio nem engedte el az álmot, hogy kiadja az Agony a legdurvább jeleneteket is tartalmazó változatát.

Hirdetés

Folyamatosan falakba ütközött a fejlesztőcsapat, amikor megpróbálta valahogy áttuszkolni a játékot a korhatárbesorolási bizottságon. Először az volt a terv, hogy a cenzúrázott változatot patchelik később, és így játsszák ki a bírákat, aztán úgy döntöttek, csak videóban mutatják meg azt a néhány jelenetet, ami túl durva volt. A YouTube elég hamar törölte a videót.

Hirdetés

Most viszont bejelentették, hogy három hónap múlva megjelenik PC-re az Agony Unrated, mely nem csak a kivágott jeleneteket, de extrákat is tartalmaz. Szeretnék az alapjáték vásárlóinak ingyen vagy a lehető legnagyobb kedvezménnyel, 99%-kal olcsóbban adni, erről értekeznek a Steam illetékeseivel. A kibővített változatban lesznek extra hangok, új, erotikus animációk a háttérben lévő karaktereknek, nagy felbontású textúrák, és a kezdetektől elérhetővé válik mind az Agony mód, mind a Succubus mód.

A játék nem aratott túl nagy sikert, a felhasználók sem értékelték jól, és a Metacritic-en is 47 ponton áll.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)