Hirdetés

Ahol a hullámok születnek - Mavericks kritika

|

Gerard Butler a Géppisztolyos Prédikátor után újabb igaz történettel tér vissza a vászonra, ezúttal a tinédzserkorban szörflegendává vált és a New York Times és a Surfer magazinról visszakacsintó Jay Moriarty-ról szól a produkció.

Hirdetés

A fenti sajtóorgánumok olvasottsága vetekszik a bizonyos programcsomagokban fellelhető csatornákon található éjszakai piros karikás alkotások nézettségével, ez is jelzi hogy nem akármilyen kaliberű személyiséggel van dolgunk. Ki is hát ez a fiú és miért készítettek filmet róla?

Jay Moriarty a mindig napfényes Kaliforniában töltötte gyermekéveit, így természetes volt számára, hogy kipróbálja az izgalmasnak tűnő szörfözést. Tette ezt úgy, ahogy akármelyikünk tenné: azaz mindenféle komolyabb felszerelés és előkészület nélkül, pólóban és rövidnadrágban, egy özönvíz előtti deszkával, amolyan bele a világba, hadd szóljon módon. Azt sem tudta eszik-e vagy isszák ezt a sportot, de nem is nagyon érdekelte, csak az számított, hogy jól szórakozik közben.

A kritika a CineStar honlapján folytatódik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)