Aion - 30 perces player shop limit

|

Biztos mindnyájan hallottátok, hogy az Aion hatalmas siker. S talán azt is, hogy folyamatos a a sorbanállás a szervereken a bejutáshoz.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Volt azonban egy trükk, amely segítségével "okos" játékosok elkerülték a sorbanállást.

A dolog lényege az volt, hogy amikor befejezték a játékot létrehoztak egy boltot (player shop), amelybe olyan holmit raktak be, amit úgysem vesz meg senki (mondjuk egy LVL1 kardot csillió pénzért). Amíg a Player shop "működött" az Aion kliensben, addig a játék nem dobta ki őket - lévén a játékosok boltjaira nem vonatkozott az úgynevezett idle timer, azaz a tétlenséget figyelő óra. Mivel ennek segítségével a játékosok online maradtak, később nem kellett végigvárniuk újra a sort. Viszont a sorok és a felháborodás csak egyre nőtt, így aztán ma reggel egy apró változtatást eszközöltek az Aionba a készítők - ezentúl ha a kliens nem észlel aktivitást 30 percig, akkor a player shop ellenére is kidobja a játékost. Előre félek, hogy most meg jönnek majd az egér-megmozdulást szimuláló programok, csakhogy ne járjon le az idő...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!