Hirdetés

Aion - Az NCsoft válaszol

|

Az NCsoft nyilatkozata nyugalomra inti a játékosokat, valamint magyarázza egy kicsit a bizonyítványt.

Hirdetés

Akik előrendelték az Aion című nagyszerű MMO-t, vagy csak a megjelenés után vásárolták meg, bizonyára szembesültek a logoláskor tapasztalható "enyhe" tumultussal. A nem ritkán órákig tartó sorban állás miatt többen kifejezték azon véleményüket, miszerint az NCsoft kárpótolhatná őket, például a havidíj időleges elengedésével.

A felborzolt kedélyeket csillapítandó, az NCsoft már nyitott néhány új szervert, de mivel a problémák nem szűntek meg teljesen, egy nyilatkozatot is kiadtak a mai nap folyamán. Sajnos igazán jó hírt nem tartalmaz az NCsoft közleménye. Eszükben sincs elengedni a havidíjat, sőt sokkal több szerverre sem számíthatunk, mivel céljuk, hogy az Aion valóban "massively multiplayer" legyen, azaz a szerverek tele legyenek. Az egyetlen dolog ami mentegetőzésként hathat, az az állítás, miszerint hiába indítottak be új szervereket, azok üresen konganak, ugyanis a játékosok továbbra is a megszokott szerverekre szeretnének bejutni(meglepő nem?). Ennek a problémának orvoslására a jövő hónapban egyszer alkalma lesz mindenkinek ingyenesen elköltöztetnie karakterét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)