Hirdetés

Aion: Tower of Eternity - Gépigény és egyéb részletek

|

Kiderült milyen vas kell majd az Aion futtatásához, mennyit kell majd fizetni érte, és mit kapunk ha benevezünk a gyűjtői változatba.

Hirdetés

Az Aion: Tower of Eternity megjelenése közeleg. Az NCSoft új MMO-ja igen érdekesnek tűnik, egyesek már WoW gyilkosként gondolnak rá. Ne szaladjunk előre, inkább nézzük meg milyen gép kell a futtatáshoz, valami, hogy érdemes-e megvenni a drágább Collcector's Editiont.

Az Aion gyűjtői változata elég impozáns. A legszembetűnőbb, egy 16 centis, kézzel festett Aivi szobrocska. A csomagban ez mellett két poszter, valamint az Aion soundtrackje lesz megtalálható. Mindezeken kívül jópár ingame cuccot is kapunk. Az extra kemény szárnyak segítségével 40 másodperccel tovább repkedhetünk, HP és mana tuningoló cumó, speckó karakter, és egyedi ruhafestékek. Az Aion gyűjtői változat 69,99 euró lesz, míg a sima 49,99. A havidíj 12,99 euró, ami normálnak nevezhető. Gamecard-ról egyelőre nem esett szó, de nagy valószínűséggel az is lesz. Az Aion szeptember  30-án érkezik a boltokba.

A gépigény nem vészes, főleg a minimum, de hát egy MMO ne is legyen túlzottan durva ezen a téren. Természetesen akik igazán szép látványra vágynak, jobban teszik ha az ajánlott gépnél valamivel jobb vasat prezentálnak.#

Minimum System Requirements:

# Microsoft Windows XP SP2
# 2.8GHz CPU or equivalent
# 1GB RAM
# NVIDIA 5900 Ultra with 128MB RAM / ATI Radeon x700 with 128MB RAM or higher
# 15GB hard disk space
# DVD-ROM drive
# DirectX 9.0c (6/2008 update)
# Sound device

Recommended System Requirements:

# Microsoft Windows XP SP2/ Vista
# Dual Core CPU 2.0GHz or equivalent
# 2GB RAM
# NVIDIA 6800 with 256MB RAM / ATI Radeon x800 with 256MB or higher
# 15GB hard disk space
# DVD-ROM drive
# DirectX 9.0c (6/2008 update)
# Sound device

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)