Hirdetés

Airline Tycoon 2 fejlesztőváltás

|

A reptéri menedzserjáték folytatásán dolgozó fejlesztőcsapatot lecserélte a Kalypso Media.

Hirdetés

Ilyesmire általában akkor kerül sor, ha a megrendelő (jelen esetben a jogtulajdonos kiadó) nem elégedett a projekt előrehaladásával, s úgy látja, a megcélzott minőség elérése is kétségessé vált. Jelen esetben azonban másról van szó.



A Kalypso Media még tavaly vásárolta meg az Airline Tycoon 2 jogait az Arcania: Gothic 4 gyomlálásába belefulladó Spellbound csapatától, majd újfent bejelentette az egyszer már bejelentett, ám végül kiadó nélkül maradt játékot. A fejlesztést pedig saját gárdájára, a müncheni Realmforge Studiosra (Ceville, MUD TV) bízta. Egy, az éjszakai órákban érkezett levél viszont új helyzetről számol be. Az átalakítás előtt álló (a jövőben multiplatform projektekkel foglalkozó) Realmforge Studios teljes kapacitását lefoglalja a jövő tavaszra ígért DUNGEONS, ezért egy külsős csapat, a Wildlife Park sorozatot jegyző B-Alive veszi át az Airline Tycoon 2 fejlesztését, amivel legkorábban 2011 telén végez.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)