Hirdetés

Ajándék a fa alatt - A WoW sem kivétel

|

Évek óta a karácsonyi időszak a kedvencem a WoW-ban. Mind a hordás, mind a szövetséges fővárosok ünnepi díszbe öltöznek, sőt még ajándékokat is pakolnak a fa alá, amit bármelyik játékos megszerezhet magának. Lássuk, mivel kedveskedett idén a Blizzard!

Hirdetés

 

Az idei meglepetés ajándék Gaudy Winter Veil Sweeter-e, vagyis egy megkérdőjelezhetően szép pulóver, amit ha használunk akkor a karakterünk egy tekercsből karácsonyi dalokat fog énekelni.

Illetve nem énekel, csak tátog, mert az animációhoz sajnos nem tartozik hang (gondolom túl nagy meló lett volna megcsinálni minden egyes karakterosztályhoz az énekhangot). Az ajándék ettől még persze teljes értékű, köszönjük szépen Blizzard.

Most akkor pedig lássuk, hogy a WoW konkurensei milyen speciális karácsonyi meglepetéseket adnak a játékosoknak? Megkérnék minden rivális MMO rajongót, hogy írja meg, hogy az ő játékában hogyan ünneplik a karácsonyt van e valami ingame esemény, amit érdemesnek tart arra, hogy megossza a Gamestar olvasókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)