Hirdetés

Ajándék Battlefield 3 a Lenovo Y570 laptop mellé!

|

Aki most akar gamer laptopot venni, annak érdemes megfontolnia a Laptopszalon ajánlatát.

Hirdetés

Már elmúltak azok az idők, amikor azért nem akartuk laptopra cserélni asztali gépünket, mert az azokban lévő videokártya nem támogatta a játékokat.

A gamer laptopok egyre növekvő kategóriájába tartozik a Lenovo Y570 is, amelyet i3-as, i5-ös vagy i7-es Sandy Bridge alapra épülő processzorokkal, 1333 MHz-es DDR3-as, 4, 6 vagy 8 gigabájtos RAM-mal, 500 vagy 750 gigabájtos 5400rpm-es SATA merevlemezzel és választhatóan 32GB-os SSD-vel, Nvidia GT555M-es, 1 vagy 2GB-os, kimondottan játékokhoz kifejlesztett videokártyával szereltek fel. Ami a csatlakozókat illeti választhatunk a 2.0-s és 3.0-s USB között, de találhatunk még emellett eSata és HDMI kimenetet és kártyaolvasót is.

Természetesen wifi modul és  egy 2MP-es kamera is helyet kapott, és persze gamer laptop nem jelenhet meg DVD-Supermulti meghajtó nélkül. A hangot JBL hangszórók szolgáltatják, az áramforrás pedig egy 6 cellás Li-ion akksi, ami 2-3 órán keresztül bírja. Amellett, hogy jogtiszta 64bites Win7 Home Premium jár hozzá, a tavalyi év egyik legnagyobb sikerjátékát, a Battlefield 3-at is megkapjátok, feltéve, hogy a készüléket a Laptopszalonnál szerzitek be. Érdemes sietni, az akció csak korlátozott ideig érvényes!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)