Hirdetés

Ajándék játékot osztogat a Rockstar azoknak, akik megveszik az újrakevert GTA trilógiát

|

Ha az ünnepi akciók közepén úgy döntenél, hogy lecsapsz a gyűjteményre, akkor most egy nagyobbacska ajándékot is kaphatsz hozzá.

Hirdetés

A GTA: The Trilogy - The Definitive Edition kiadása több oldalról is problémás lett. A gyűjtemény minden darabjával gondok vannak, így nem véletlen, hogy a Rockstar igyekszik ott menteni a helyzetet, ahol csak lehet.

Első körben felajánlották az eredeti trilógia régebbi változatát azoknak, akik 2022. június 30-ig megveszik a gyűjteményt, de az ünnepek közeledtével még rápakolnak egy extra játékot is az ajándékcsomagra, hátha így sikerül némileg helyrebillenteni a fogyasztói bizalmat. Vagy ha a bizalmat nem is, legalább a költési hajlandóságot.

Hirdetés

Aki január 5-ig megveszi a GTA: The Trilogy - The Definitive Editiont, az extra költség nélkül behúzhatja mellé a Grand Theft Auto V: Premium Edition, a Grand Theft Auto IV: Complete Edition, a Max Payne 3, az L.A. Noire vagy a Bully: Scholarship Edition PC-s változatainak egyikét.

Azt is érdemes hozzá tenni, hogy január 5-ig a gyűjtemény árából is levágtak, így 20 990 helyett most 16 792 Ft-ba kerül. Aki valamelyik régebbi címet szeretné behúzni egyébként, annak lehetősége van ezeket most fillérkeért beszerezni.

Titeket az extra játék meggyőzött arról, hogy megvegyétek a trilógiát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)