Hirdetés

Ajándék kupont és kitűnő leárazásokat hozott az Epic Games Store

|

Az ingyenes játékokról már nem is beszélve.

Hirdetés

Idén év végén is érdemes lesz gyakran ellátogatni az Epic Games Store-ra, hiszen az elkövetkezendő napokban már megint egy csomó ingyenes játékot zsebelhetünk be. Nyilván jó dolog úgy bővíteni a virtuális könyvtárunkat, hogy közben egy vasat sem költünk, de ha valaki az ajándékok mellett másra is lecsapna, akkor is határozottan ajánlott megnézni a kínálatot, mert alaposan lenyestek az árakból.

Az ünnepi leárazás keretén belül ismét elérhető lett az ingyenes, 3000 forint értékű kupon, amit minimum 4390 forintot kóstáló játékok esetén használhatunk fel. Ez azt jelenti, hogy például a már amúgy is akciós, mindössze 4699 forintba kerülő Borderlands 3-at pofátlanul olcsón szerezhetjük meg. Sőt, gyakorlatilag többször is felhasználhatjuk az extra kedvezményt, ha több olyan játékot pakolunk a kosarunkba, amelyeknek ára meghaladja a kiszabott határt. Ugye milyen jó, hogy végre az Epic Games Store-ban is van kosár?

Hirdetés

Egyértelműen ajánlott szétnézni az Epic Games Store kínálatában, de azért kedvcsináló gyanánt a figyelmetekbe ajánlunk néhány remek leárazást. Az egészen kitűnő A Plague Tale: Innocence mindössze 2424 forintba kerül, és az Alan Wake Remasteredért elkért 6624 forint sem túl sok, főleg akkor, ha kimaradt az eredeti kaland. Ha esetleg megnéznétek, most milyen állapotban van a CD Projekt Red üdvöskéje, akkor egy ideig 10365 forintért a Cyberpunk 2077-re is lecsaphattok. Persze az utóbbi kettő kuponnal még olcsóbb.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)