Hirdetés

Ajándékot kapott a Rockstartól a Stadia-játékos, aki 6000 órát rakott a Red Dead Online-ba

|

Colour kitartásáért egy csomaggal mondott köszönetet a Rockstar Games.

Hirdetés

Minden bizonnyal nem sokan sírták tele a párnájukat, amikor a Google tavaly szeptemberben bejelentette, hogy megszünteti a Stadia felhős játékstreaming-platformját, viszont a Colour becenevű youtuber a kivételeket erősítette, ugyanis több mint 6000 órát tolt a Red Dead Online-ba a szolgáltatáson keresztül. Nem meglepő hát, hogy kiakadt, amikor szembesült vele, hogy talán búcsút mondhat a mentéseinek - szerencsére a Rockstar mentőövet dobott a Stadia-károsultaknak

A Google 2023. január 18-án lövi le a Stadiát, és elvileg visszautalt/visszautal minden, a Google Store-ban vásárolt hardverért, játékokért és egyebekért kifizetett pénzt a felhasználóknak. 

Hirdetés

Colour szerint a Rockstar Games figyelmességét viszont semmi sem múlhatja felül. A Twitteren számolt be róla, hogy a vállalat küldött neki egy ajándékcsomagot (egy cuccokkal teli dobozt és táskát), megköszönve azt, hogy ilyen sok időt töltött el a Red Dead Online-ban a Google Stadián keresztül. Colour ma éjféltől tart egy búcsústreamet, amelynek keretében  természetesen megmutatja, hogy milyen lootot küldött neki a Rockstar, és egyúttal végleg elköszön a stadiás Red Dead Online-tól. Ha kíváncsiak vagytok rá, kapcsolódjatok be ti is vagy nézzétek vissza. 

Sajnos az RDO rajongói nem sok mindenre számíthatnak a jövőben, mivel a Rockstar jelentős tematikus tartalmi frissítésekkel már nem készül. Teszi ezt azért, hogy a GTA 6-ra koncentrálhassanak a fejlesztők. Ez azt jelenti, hogy kisebb update-ek lesznek, mint például a szezonális különleges események, a Telegram küldetések vagy a meglévő módok bővítései, de a játék kikerült a fókuszból. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)