Hirdetés

Még mindig akadoznak a Star Wars Battlefront 2 szerverei az új játékosok rohama miatt

|

Rengetegen húzták be az EA játékát az Epic Games Store-ból.

Hirdetés

Miután december második felében rendesen megszórt minket kiváló játékokkal az Epic Games Store, nem kellett sokat várni, hogy előálljon egy újabb nagy dobással. Múlt hét csütörtökön ingyenes lett a Star Wars Battlefront II Celebration Edition, ami, ahogy az várható volt, sokak érdeklődését felkeltette, és adott egy újabb lökést a 2017-ben megjelent játéknak.

Csak annyi a probléma, hogy a szerverek nem nagyon bírják a terhelést, még most is előfordulhatnak fennakadások. A játékosok 623-as, 918-as vagy 721-es hibát kaphatnak, melyek mindegyike azt jelenti, hogy a szerverek túlterheltek.

Hirdetés

Az Electronic Arts már január 15-én jelezte, hogy nem kell sokat várni, növelik a szerverkapacitást, és hamarosan minden rendben lesz. Egy későbbi tweetben azt írták, hogy elvileg már nincsenek gondok, de játékosok továbbra is fennakadásokról számolnak be.

Mindenesetre ha még nem tettétek, látogassatok el ide és szerezzétek be a játékot akkor is, ha most nincs rá időtök, de később azért ránéznétek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)