Hirdetés

Akár 120 fps-sel is fut majd a Halo gyűjtemény Xbox Series X-en

|

A Halo: The Master Chief Collection újabb frissítést kap, megint egy kicsit jobbá válnak a benne foglalt játékok.

Hirdetés

Ha minden a Microsoft korábbi tervei szerint alakult volna, néhány hét múlva már játszhatnánk a Halo Infinite-tel, de sajnos a 343 Industries minden igyekezete ellenére el kellett halasztani a megjelenést 2021-re, hogy a rajongók egy olyan játékot kapjanak, amilyet megérdemelnek. A gameplay bemutató után sokan éltek panasszal, és mi sem voltunk elmosva a látványtól, úgyhogy hisszük, hogy mindenkinek így a legjobb.

Aki el van maradva, az továbbra is bepótolhat szinte mindent az erdetileg 2014-ben megjelent Halo: The Master Chief Collection segítségével, melynek játékai mindig egyre jobbak lettek, ahogy új konzolok jöttek.

Hirdetés

Az Xbox Series X és Series S megjelenése alkalmából, november 17-én érkezik meg a frissítés, amivel mind a kampányban, mind a többjátékos módban elérhető a 120 fps (HDMI 2.1-gyel, amiről a linken tudhattok meg többet), a 4K-s felbontás (Series S-en ez persze nincs), és jobbá válik az osztott képernyős élmény is.

Természetesen a TMCC a Smart Delivery programnak köszönhetően ingyenesen átvihető One-ról, továbbra is az Xbox Game Pass része marad, sőt, Androidon is játszható a cloud gamingnek köszönhetően.

Arról nem érkezett hír, hogy a Halo 5 is hasonló elbánásban részesül-e, viszont azt PC-re sem tervezik átpakolni; olyan, mintha azt akarná a Microsoft, hogy a feledés homályába merüljön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)