Hirdetés

Akár a PlayStation másik nagy idei exkluzívja is csúszhat

|

Noha a közelmúltban hosszabb gameplay videót láthattunk, még nincs kőbe vésve a Horizon Forbidden West 2021-es megjelenése.

Hirdetés

Alig néhány napja nyűgözött le bennünket a Guerrila Games a Horizon Zero Dawn folytatásának első, kellemesen hosszú játékmenet-bemutatójával, melyben a 2021-es ünnepi szezont jelölték meg a premier tervezett időablakának. A játékfejlesztés azonban normális körülmények között is váratlan bukkanókkal teli szakma, hát még a pandémia kellős közepén.

Éppen emiatt tesszük jól, ha még a fix dátumokat sem tekintjük betonba öntöttnek, nemhogy a tágabban megfogalmazott intervallumokat, mint ami jelenleg a Horizon Forbidden Westre vonatkozik.

Hirdetés

Egy hosszabb interjút közölt a PlayStation.Blog Hermen Hulsttal, a PlayStation Studios fejével (aki egyébként azt megelőzően Guerrilla Games igazgatásával kereste kenyerét), amelyben számos érdekesség szóba került, köztük például az is, hogy úgy vélik, egyelőre minden sínen van a Horizon körül, tarthatónak tűnik az ünnepi szezonra időzített bejelentés.  Hulst ugyanakkor azt is hozzátette, hogy még nem bizonyos, hogy végül minden terv szerint alakul, de olyan keményen dolgoznak, ahogy csak lehetséges, hogy a lehető leghamarabb megerősíthessék a dátumot.

Magyarán elképzelhető, hogy szükségessé válik a PS4-re és PS5-re is érkező Horizon Forbidden West elhalasztása, de jelen pillanatban annak nagyobb a valószínűsége, hogy az optimista forgatókönyv érvényesül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)