Hirdetés

Akár a Skyrimben is harcolhatsz úgy, mint a The Witcher játékokban

|

Modokkal bármit ki lehet hozni a Bethesda szerepjátékából.

Hirdetés

Nincs olyan, amit a modderek nem tudnak belerakni a The Elder Scrolls V: Skyrimbe és olyan sincs, hogy túl sok változtatás, hiszen nemrég egy játékos háromszáz moddal kínálta meg a népszerű RPG-t. A Bethesda játéka természetesen nem kerülhette el a The Witcher szériával való keresztezést sem, így miután a The Witcher 3: Wild Hunt egyes helyszíneit már felfedezhettük benne, most már a harcrendszert is átvarázsolhatjuk ahhoz hasonlóra, amelyet Ríviai Geralt űz. 

Hirdetés

Egy YouTube-felhasználó, bizonyos Lowender kísérelte meg a The Witcher játékok összecsapásait rekonstruálni a Skyrimben, amelyhez különféle Special Edition modokat használt fel. Többek között a varázslatok átalakításával megoldotta a jelhasználatot, berakta Geralt ikonikus kardjait és felszerelését, nem maradhattak ki a főzetek sem. Nézzétek meg, hogy milyenek lettek a harcok így: 

Ha esetleg szeretnétek utánacsinálni, akkor a következő modokra lesz szükségetek hozzá: 

Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)