Hirdetés

Akár bannolhatnak is, ha a GTA V sztorimódjából GTA Online-ra váltasz

|

Aki megvásárolta a játék újgenerációs változatát, azt egy idegesítő hiba kerülgetheti, de van egy jó hírünk is.

Hirdetés

A közösségi oldalakon többen is jelentették, hogy a GTA Online kitiltotta őket, miután a GTA V-ből közvetlenül átléptek az online modulba. Ez egyelőre úgy tűnik, hogy csak azokat a játékosokat érinti, akik megvásárolták a PS5, Xbox Series S és Xbox Series X verziókat, és azok valamelyikét pörgetik.

Az első jelentés a Rockstar Intel oldaltól érkezett, ami figyelmeztetett mindenkit arra, hogy csak a főmenüből váltogassanak a két játékmód között. Egyelőre nem tudni, hogy mennyi érintett játékosról beszélünk, nem tűnik túl gyakorinak a hibajelenség, de azért nem árt, ha tudtok róla és figyeltek erre.

Hirdetés

A hír írásának pillanatában a /r/GTAOnline-on senki sem jelzett hasonlót, így valószínűleg csak néhány esetről van szó. Ettől függetlenül jobb a biztonság: mi is arra intenénk benneteket, hogy amíg a Rockstar nem reagál a jelentésekre, addig ne váltsatok át a GTA Online-ba közvetlenül a kampányból.

A GTA V újgenerációs változata egyébként nem túl népszerű. Mindenki sokallja az árcímkét, és a többség egyébként is már egy új világba költözne. Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)