Hirdetés

Akár hiszed, akár nem, megint őrülten népszerű a Destiny 2

|

Megérkezett a The Witch Queen kiegészítő, a Destiny 2 játékosainak száma pedig hirtelen rég nem látott magasságokba lőtt ki.

Hirdetés

Joggal merülhetett fel a kérdés, hogy miért vette meg a Sony a Bungie-t - még egy elemző is levezette, mi okból gondolja úgy, hogy irtózatosan sokat fizetett a kiadó a sok-sok éve mindössze a Destiny játékokból és kiegészítőikből élő, korábban az Activision Blizzardhoz tartozó, mindössze 2019 eleje óta független csapatért. Lehet, hogy az összeg magas volt, de az is látszik, hogy a Destiny 2 még mindig óriási tömegeket tud megmozgatni.

Tegnap elérhetővé vált a The Witch Queen kiegészítő minden platformon. Bár nem látunk rá az összes számra, és így nem tudjuk, konzolon vagy Stadián mennyi játékos vetődött rá, a steames adatok árulkodóak.

Hirdetés

SteamCharts mérései szerint januárban még 78752 volt az egyszerre játszók számának csúcsa, február 22-én elérte a 289 895-öt, ami kis híján új rekord: ennél csak a játék ingyenessé válással egybekötött steames debütálásakor mértek többet, 292 314-et. Általánosan megfigyelhető, hogy ha jön egy kiegészítő, jelentősen megugrik a játékosszám, de a The Witch Queen a szokásosnál is jobb rajtot vett.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az új kiegészítő Savathun birodalmába invitál minket, új kampányt, új raidet és egyéb tartalmakat kínál, viszont cserébe eltávolítja a 2018-as Forsaken tartalmait és helyszínét. Meglátjuk, az újdonságokkal sikerül-e megtartani a játékosokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)