Hirdetés

Akár két State of Playt is tarthat a Sony augusztusban

|

Elvileg nem a most csütörtöki lesz az egyetlen digitális előadás a hónapban, a második eseményen pedig végre a PlayStaiton 5 kerülhet a fókuszba.

Hirdetés

Alig két nap múlva jön a következő State of Play, ezúttal viszont csak és kizárólag a PlayStation 4-es és PSVR megjelenésekről lesz szó, a Sony tehát a jelenlegi konzolgenerációnak akar még egy utolsó nagy lökést adni, most nem fognak új információkat elárulni az év végén érkező PlayStation 5 konzolokról, tehát nem itt derül majd ki a PS5 megjelenési dátuma vagy épp pontos ára.

Hirdetés

Bloomberg információi alapján viszont nem ez lesz a Sony egyetlen fontos eseménye ebben a hónapban, szerveznek ugyanis még augusztusban egy újabb digitális bemutatót, ami kifejezetten a PS5-re koncentrál. Könnyen lehet tehát (feltéve persze, ha a Bloombert értesülései hitelesek), hogy még augusztus folyamán kiderül, mikor és mennyiért vehetjük majd meg a PlayStation 5 konzolt, illetve konzolokat, hiszen kétféle verzió is érkezik a Sony következő masinájából. 

Az esetleges hivatalos bejelentésig persze mindezt érdemes a kellő kétely mellett kezelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)