Hirdetés

Akár már 1 forinttal is nyerhetsz gamer headsetet!

|

Mindösszesen annyi a dolgod, hogy regisztrálsz és kitöltöd a PC World kvízét.

Hirdetés

Ha emlékeztek még, pár hónapja átköltözött a nyomtatott PC World magazin a digitális világba, cserébe pedig azok, akik vele tartottak vagy éppen újonnan csatlakoztak, értékes ajándékokat kaptak és hiánypótló funkciókat használhattak hónapról-hónapra. Az érdeklődők számára két csomag áll rendelkezésre: a kisebb és olcsóbb a PC World Plus, a nagyobb és tartalmasabb pedig a PC World Max, de egyikkel sem nyúlhat mellé az előfizető, mindegyiknek megvan a maga előnye. 

Azért mondjuk ezt el, mert elindult a PCW áprilisi akciója, amelynek keretében ebben a hónapban mindössze 1 forintért bárki hozzáférhet a PC World Max minden szolgáltatásához és a digitális magazinhoz is. Ez azért is hasznos, mert így játszhattok a PC World legújabb kvízén, amellyel nemcsak a tudásotokat tehetitek próbára, de akár értékes nyereménnyel is gazdagodhattok. 

Hirdetés

A PC World Plus és Max felhasználóinak néhány egyszerű kérdést kell megválaszolniuk ahhoz, hogy esélyük nyíljon egy Trust GXT 433 gaming headsetet hazavinni. A kvíz nem nehéz, de nem is olyan egyszerű kérdésekből áll, mint hogy minek a rövidítése a PC, és ami lényeges, hogy időre megy! Mielőtt rákattintanátok a linkre, hangsúlyoznánk még egyszer, hogy csak az előfizetők tudják kitölteni a kvízt, viszont most 1 forintért cserébe előfizethettek az első hónapra, amivel már indulhattok is játszani, ráadásul magazint és mindenféle lootot is kaptok cserébe, szóval abszolút megéri. 

Fontos, hogy mindenki egyszer töltheti csak ki, és az sem elhanyagolható információ, hogy a kvízmotor úgy lett megalkotva, hogy ne befolyásolja a böngésző, a netkapcsolat vagy a hardver, ezáltal egy bivalyerős géppel rendelkező olvasónak ugyanannyi esélye van, mint egy tabletet használónak, ráadásul mobilnetről is bátran ki lehet tölteni, mivel minimális az adatigénye. 

Április 4-ig van lehetőség kitölteni, április 5-én pedig kihirdetésre kerülnek a nyertesek. Hajrá!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)