Hirdetés

Akár már a megjelenés előtt lenyomhatod a Call of Duty: Modern Warfare 2 kampányát

|

Az Activision szeretné, hogy az október 28-ai megjelenés után már mindenki a Call of Duty: Modern Warfare 2 multis szervereit terhelje.

Hirdetés

Régen megbékéltünk már azzal a gondolattal, hogy a Call of Duty játékok egyjátékos kampányai mindössze 6-7 órányi szórakozást kínálnak, amúgy is ritkán sikerülnek annyira jóra, hogy több időt akarjunk eltölteni velük. A 2019-es Modern Warfare-rel pont játszottunk volna még, de talán majd a folytatás többet ad abból az élményből, amiért a három évvel ezelőtti CoD-ot szerettük. 

Ahogy mindig, úgy a Modern Warfare 2 esetében is a többjátékos élmény a legfontosabb, így az Activision és az Infinity Ward kitalált egy érdekes megoldást a játék előrendelőinek.

Hirdetés

Azok, akik előrendelik az október 28-án megjelenő játékot, nem csak a szeptemberi bétához kapnak instant hozzáférést, de már a kampányt is több mint egy héttel korábban, október 20-ától elkezdhetik játszani. Az ezt bejelentő blogposztban egyébként hangsúlyozták, hogy látványos pillanatokra, nagyobb részletességre, szebb grafikára és filmszerű élményre számíthatunk, ahogy a fényeket és a hangokat is fejlesztették.

Az előrendelők - mint mindenki más - október 28-ától kezdhetnek majd multizni, de egy exkluzív skint és blueprintet már az előrendelés pillanatától kezdve használhatnak a Vanguardban és a Warzone-ban.

A megjelenés előtti béta két fázisban zajlik: az első hétvégén, szeptember 16. és 20. között csak a PS4-es és PS5-ös játékosok játszhatnak, előbb azok, akik előrendelték a játékot, majd 18-ától minden PS-tulaj. A második hétvégén, szeptember 22. és 26. között a crossplayt is tesztelik, illetve PlayStation platformokon mindenki a béta teljes ideje alatt korlátlanul játszhat majd.

A szeptember 15-ére tervezett Call of Duty: Next esemény során fontos bejelentésekre számíthatunk mind az MW2, mind a Warzone folytatása és az új, mobilos CoD battle royale játék kapcsán. Ha bármi érdekeset látunk-hallunk, átadjuk majd nektek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)