Hirdetés

Akár már Bruce Willisszel is zúzhatunk a Resident Evil Village-ben

|

Persze nem a Capcomnak, hanem a moddereknek köszönhetően.

Hirdetés

A Resident Evil Village lényegében nyomtatja a pénzt a Capcomnak, így ha a befejezés nem is tenné egyértelművé, hogy még nem szakítottak a szériával, akkor a bevételek kétséget sem hagynának efelől.

A népszerűsége a modderek körében is a plafont súrolja, folyamatosan érkeznek az őrültebbnél-őrültebb alkotások, amikkel vagy lecserélhetünk egy karaktermodellt vagy más huncutságokat művelhetünk (például meztelenre vetkőztethetjük Lady Dimitrescut). 

Hirdetés

Ezúttal Darknessvaltiert ihlette meg a játékmenetnek azon része, amikor Chris Redfieldet irányítva kommandózhatunk kedvünkre, így Chris modelljét egyszerűen lecserélte Bruce Willis hírhedt hősére, John McClane-re, amely elvileg a negyedik részben látott változat. Jó hír, hogy a Resident Evil Village-beli McClane teljes arcanimációkat kapott, és a tapasztalatok alapján nincsenek sem vizuális, sem működésbeli hibák. Íme mozgásban: 

Ha szeretnétek ti is felpattintani a modot, akkor a NexusModson keresztül csaphattok le rá. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)