Hirdetés

Akár már idén megkaphatjuk a Bethesda-féle Starfieldet?

|

A legfrissebb pletykák szerint a Starfield már 2021-ben megjelenhet, de azért még ne vegyünk erre mérget.

Hirdetés

Egyre több pletyka érkezik arról, hogy március folyamán valamiféle nagyobb videojátékos eseményt tervez a Microsoft, és itt akarják majd megvillantani az eddig titkolt, a közeljövőben várható címeiket. Most épp egy NateDrake néven futó, közepesen ismertnek számító iparági szivárogtató számolt be arról, hogy (az immár a Microsofthoz tartozó) Bethesda nagyon szeretné még 2021-ben kiadni új sci-fi játékát, a Starfieldet is.

Könnyen lehet, hogy ezt a bomba hírt pont az emelgetett márciusi bemutatón dobják majd be.

Hirdetés

Elvileg a Bethesda mindig is azt tervezte, hogy a Starfieldet 2021 folyamán adják ki, a koronavírusjárvány viszont értelemszerűen őket is rosszul érintette. NateDrake szerint azonban még mindig nagyon reméli a stúdió, hogy idén elstartolhat a Starfield.

Eddig nem sokat hallottunk egyébként a Starfieldről, de a Bethesda szereti a tényleges megjelenés előtt nem sokkal megmutatni játékait, emlékezzünk csak a Fallout 4-re, amit a 2015-ös E3-on mindösszesen csak pár hónappal annak tényleges érkezése előtt mutattak be hivatalosan. Két olyan játékról tudunk, ami jelenleg biztosan készül a Bethesda Game Studiosnál: az egyik az említett Starfield, a másik pedig a The Elder Scrolls VI, melynek érkezése még teljesen bizonyos, hogy nagyon messze van. 

A 2018-ban megjelent, pocsék fogadtatásban részesült Fallout 76 óta csak a The Elder Scrolls: Blades érkezett a csapattól, ha pedig visszapörgetjük az idő kerekét, akkor világosan látszik, hogy klasszikus nagy AAA játékuk utoljára a 2015-ös Fallout 4 volt. Ideje lenne tehát tényleg előrukkolni valamivel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)