Hirdetés

Akár te is lehetsz milliomos YouTube videókkal

|

Nem, kedves olvasóink, ez kivételesen nem a reklám helye, inkább egy elgondolkodtató írásé.

Hirdetés

Bizonnyal már mindnyájan láttatok olyan YouTube videót, amelyet amatőrök készítettek és mégis sok milliós nézettséget ért el - többen futottak már be így, vagy lettek sztárok a YouTube segítségével. 

A YouTube partnerprogramja egyre nő - ezek olyan műsorok/filmek, amelyek független előállításúak, ám milliós nézettségükkel képesek bevételt termelni - s a partner program segítségével már nemcsak a YouTube, hanem a készítők részére is. Amennyiben úgy gondoljátok, hogy nektek ott van a potenciális ötlet a fejetekben a milliós YouTube nézettségre, akkor ezzel bizony ma már nem kevés pénzt is lehet keresni - akit érdekelnek a további részletek, az legyen szíves laptársunk, a PC World cikkét elolvasni a témában.   

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)