Hirdetés

Akarod tudni, mennyi időt töltöttél PlayStationnel 2020-ban?

|

A Sony a PS4 és PS5 tulajoknak is megmutatja, hogy tavaly mivel és mennyit játszottak. Nem biztos, hogy jó ezzel szembesülni...

Hirdetés

Talán az egyik legnagyobb hiányossága az újgenerációs konzoloknak, hogy nem követheted szabadon a statisztikáidat. Bizonyára nem vagyunk egyedül azzal a vágyunkkal, hogy gondtalanul megtekinthessük, mennyi időt öltünk bele egy-egy játékba, viszont erre jelenleg csak korlátozott lehetőségeink vannak.

A PlayStation masinákon azért van egy alternatív megoldás: a Sony évente jelentkező összefoglalója, amely igyekszik képet adni az elmúlt esztendőbeli teljesítményünkről. 

Az adatok alapvetően is érdekesek, viszont most extra jelentőséget ad a dolognak, hogy tavaly ősszel bemutatkozott a Sony új zászlóshajója a PlayStation 5 képében és olyan címeket hozott magával, mint a Marvel's Spider-Man: Miles Morales és a Demon's Souls.

Hirdetés

Persze ezek nélkül sem volt unalmas a konzolcsalád éve, hiszen a PS4-re olyan játékok mutatkoztak be év közben, mint a The Last of Us Part II, a Ghost of Tsushima és a Final Fantasy VII Remake. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy 2020-ban mennyi időt töltöttetek el a DualShock és/vagy a DualSense társaságában, akkor a PlayStation Wrap Up oldalon keresztül megtudhatjátok. 

Fontos, hogy csakis akkor számíthattok eredményre, ha van PSN fiókotok, elmúltatok 18 évesek és rendelkeztek legalább egy játékkal, amivel minimum játszottatok 10 órát tavaly. Siker esetén megkapjátok a statisztikákat és egy ingyenes Wrap Up témát is ajándékként.

Apropó, valaki tudja, hogy nekem miért csúszott bele 53 óra a Marvel's Avengersbe?!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)