Akció, kaland, üldözés - bejelentések" /> Akció, kaland, üldözés - bejelentések"/>
Hirdetés

Akció, kaland, üldözés - bejelentések

|

Örömteli hírekkel szolgálhatok! Két, pontosabban csak egy remek játék folytatását jelentették be a mai napon, biztosan sokak régi nagy kedvence elevenedik fel most újra.

  • Prince Of Persia Kindred Blades Ő valójában a harmadik rész, de csak most derült fény az alcímére. Ebben az epizódban tér haza a herceg Babilonba az Idő Szigetéről kedvesével, Kaileenával. Ám hazáját feldúlták, mindenki ellene fordult, el is fogják. Kaileena ezért útjára engedi az idő homokját, hogy megmentse szerelmét.
  • True Crime 2 Ebben a GTA klónban rengeteg izgalmas, akciódús küldetésen verekedhetjük át magunkat egy Marcus Reed nevű zsaru bőrébe bújva. Egyelőre más infó nincs róla, a honlapján viszont találhattok egy videót, valamint főhősünk kedvenc kis kocsijáról is akad néhány kép, amit egyébként egy szerencsés nyertes magáénak is tudhat. Az Activision ugyanis meghirdetett egy akciót, melynek lényege, hogy júnis 16-ig szavazzunk, melyik városban játszódjon a játék. A szavazók közül egy megnyeri a verdát. Ahhoz képest, hogy jövőre kívánják megjelentetni a játékot, még csak most akarják eldöntetni velünk, hol is játszódjon? :)

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)