Hirdetés

Akciódús trailert kapott a Gotham Knights Batgirllel a főszerepben

|

Kedvesebb és fiatalabb, mint Batman, de egyértelmű, hogy az ő babérjaira tör az új Gotham-játék női főszereplője.

Hirdetés

Egyszerre szeretne Batman nyomdokaiba lépni és apja emléke előtt tisztelegni a nemsokára megjelenő Gotham Knights női főszereplője, Batgirl. Gordon felügyelő lánya, Barbara most külön trailert is kapott, akárcsak előtte Robin és Nightwing. (Felkészül: Red Hood.)

Ebben elmantrázza küldetését (nagyjából ugyanaz, mint Batmané, csak kicsit lelkesebben adja elő), bemutatja fegyvereit és különleges képességeit, és pár képkocka erejéig felbukkan apja szobra is; innen is tudni, hogy a felügyelő sajnos már nem szerepel a játékban.

Hirdetés

Bár nem először látjuk a Warner Bros. Games címét mozgás közben, végre közelebbről és hosszabban is szemügyre vehetjük Batgirl a klasszikus képregények előtt tisztelgő kék-sárga jelmezét és denevérszárnyait.

A Gotham Knights október 25-én jelenik meg; a játékmenet hasonló lesz az Arkham-szériához, az abból kissé kilógó, egyébként méltatlanul alulértékelt Arkham Origins fejlesztői készítik, csak ennek négy ugyanannyira fontos hőse van, így készülhetünk egészestés co-op bulikra. Az előző generációs megjelenést időközben elkaszálták, azaz kizárólag PS5-re, Xbox Series konzolokra és PC-re jelenik meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)