Hirdetés

Akciós hétvége Steam-en: Dead Space 1-2 aprópénzért

|

A hétvége nem csak a pihenés, de a remek ajánlatok időszaka is lehet, főleg ha Steam-ről van szó: a Dead Space mindkét részét bagóért szerezhetjük meg.

Hirdetés

Plazmavágót kézhez, sisakot lehajtani és mindenre lőni, ami mozog a sötétben – csak ennyi kell a hétvégi abszolút szórakozásunkhoz, no meg a Dead Space két része.

Szerencsére utóbbit könnyen pótolhatjuk, ha megszívleljük a Steam hétvégére vonatkozó, legfrissebb ajánlatát: a legelső epizód 9.99 euró helyett mindösszesen 2.50-ért „csomagolható”, míg a folytatás 29.99 helyett 7.50 euróra mérséklődött. A 75%-os leárazások a legkeményebb szívű, marcona játékos arcára is napfényt varázsolnak, főleg úgy, hogy az imént elhangzott speciális ajánlat január 16-ig, azaz hétfőig érvényes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)