Hirdetés

Akciós Windows 10-et és Office-t hozott a májusi eső!

|

Akár megkésett anyák napi ajándéknak is tökéletes egy friss, legális operációs rendszer, amivel kényelmesebb lesz a böngészés és a munka!

Hirdetés

Május a videojátékok világában is egy kiemelten izgalmas hónap lesz, érkezik pár újdonság PC-re is, és hogy tökéletes élményben legyen részetek, erősen javasoljuk a Windows 10 legújabb változatának telepítését. Ha nem akartok mindenféle ködös megoldásokkal vesződni, a legjobb, ha legális operációs rendszerre váltotok - és ezt most nagyon olcsón tehetitek meg.

Hirdetés

Amennyiben inkább munkához kellene segítség, az Office programcsomag tökéletes lehet - a Godeal24 Mother's Day Sale keretében a 2016-os és a 2019-es változatot is a bolti árnál jóval olcsóbban szerezhetitek be, főleg ha beváltjátok a feltüntetett kuponokat - sőt, néhány ajánlathoz még kupon sem kell!

Limitált ajánlatok, akár 90% kedvezménnyel!

Szoftverek féláron az EGD50 kóddal!

62% kedvezmény csomagokra az EGD62 kóddal!

55% kedvezmény további szoftverekre: használd az EGD55 kódot

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)