Hirdetés

Akciós Xboxra az Assassin's Creed Valhalla és még rengeteg más Ubisoft játék

|

Nagyrészt az összes Asssassin's Creed játék olcsóbban szerezhető be az Xbox online boltjában, de itt nem állt meg a Ubisoft.

Hirdetés

Az Xbox tulajdonosoknak érdemes lesz ma bekapcsolniuk a konzoljaikat, mert rengeteg kiváló játékot tudnak beszerezni meglehetősen nyomott árakon.

Akár az Assassin's Creed Valhalla, akár az Immortals Fenyx Rising, vagy a Far Cry érdekel, most minden Ubisoft játékot jelentős kedvezménnyel tudsz beszerezni, ideértve a korábbi Assassin's Creedek kiegészítőit is. A Season Passektől, a nagyobb tartalmi csomagokon át, a spin-offokig most minden nyomott árakon érhető el, szóval tényleg érdemes böngészgetni a listát.

Hirdetés

Összeszedtük azokat az akciókat, amiket szerintünk mindenképpen érdemes lesz megfontolnotok:

Ha átböngésznétek a teljes felhozatalt, akkor kattintsatok ide. Érdemes, mert ha régebbi Ubisoft játékokat hagytál ki, akkor azokat is most aprópénzért behúzhatod.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)