Hirdetés

Akciósan drágább volt a Braid, törleszt a Microsoft

|

A Microsoft visszatéríti „véletlenül becsapott” vásárlóinak a Braid árkülönbözetét, februárban akciós áron drágábban adták a platformjátékot.

Hirdetés

Kellemetlen helyzetbe került a Microsoft miután előzetesen meghirdetett Braid akciójuk során drágábban kínálták az eredetileg 800 pontért elvihető platformjátékot. Februárban a „Deal of the Week” keretében 1200 pontért lehetett megvásárolni az időmanipulációs alkotást, vélhetően elhanyagolható a hibásan árcímkézett Braid miatt hőbörgő felhasználók száma, ha két hónapig tartott, míg a Microsoft vállalata hivatalos közleményt hozott nyilvánosságra az ügyben.

A kizárólag Gold előfizetők számára indított Braid akcióban minden „károsult” számára visszatérítik a véletlen hiba folytán felszámított 400 MS pontot és kiengesztelésképpen hozzácsapnak további 100 virtuális egységet. Az elkövetkezendő hetekben minden érintett kasszája kereken ötszáz Microsoft valutával gyarapodik.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)