Hirdetés

Akciózz a Teknőcökkel

|

A Tini Nindzsa Teknőcök ezúttal egy folyamatosan nehezedő flashjátékkal térnek vissza.

Hirdetés

Bár Michael Bay az új TMNT filmmel igyekszik két lábbal tiporni a gyermekkorunkat, de mi nem adjuk fel és mutatunk nektek egy alternatívát a Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtle Tactics 3D játék képében.

Kezdetben kiválaszthatjuk a Teknőcök közül, hogy melyikkel szeretnénk harcba indulni (mindegyikőjük más-más erősségekkel bír), majd indulhatnak a pályáról-pályára keményedő harcok. Egy idő után érdemes mindent bevetni a siker érdekében, így a C gombbal blokkolhatunk, a Z-vel fókuszált támadást indíthatunk, az X-szel pedig speciális mozdulatokat produkálhatunk, ha már elegendő mutagént gyűjtöttünk. Egészen mókás, ha elvonatkoztatunk a grafikától, érdemes kipróbálni a Játéközönön:

Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtle Tactics 3D játék

Ha ismersz hasonló címeket, oszd meg velünk is, töltsd fel a Játéközönre, hadd legyen mindenkinek jó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)