Hirdetés

Aki lemaradt, nem maradt ki - újra ingyenes hétvége az SWTOR-ban!

|

A nagy sikerre való tekintettel most hétvégén újra megnyilnak a Star Wars: The Old Republic kapui.

Hirdetés

Mint ahogy arról mi is időben szóltunk, múlt hétvégén négy napon keresztül bárki, aki nem rendelkezett aktív előfizetéssel, ingyenesen próbálhatta ki a Star Wars: The Old Republic-ot.

Erre ismét lehetőség nyílik, a kör azonban szűkült: a március 22. reggel 6 óra és március 26. este 8 óra között tartandó ingyenes "hétvégén" csak azok vehetnek részt, akik az előző körbe valamiért nem kerültek bele, így aki a múltkor játszott, annak a négy nap elég kellett hogy legyen arra, hogy eldöntse: előfizet vagy tovább éli az életét a régi kerékvágásban. A szabályok ugyanazok, mint múltkor, erről bővebb tájékoztatást itt vagy itt kaphattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)