Hirdetés

Aki szereti az Arkane egyjátékos címeit, az a Redfallt is fogja

|

Legalábbis a Bethesda marketingért felelős alelnöke szerint ez a helyzet.

Hirdetés

Bármennyire szerettük volna, idén nem fog megjelenni az Arkane Studios újdonsága, a Redfall, amelyben különféle vérszívókat és emberi csatlósaikat kell egyedül vagy négyfős csapatba verődve levadásznunk, hogy felszabadítsuk a várost. A koncepció ígéretes, a különböző karakterek közül mindenki megtalálhatja a játékstílusához illőt, azonban sokan aggódnak amiatt, hogy mennyire lesz élvezhető a kooperatívan hatalmas mókának ígérkező játék, ha magányosan vágnánk neki. 

Hirdetés

A Bethesda marketingért felelős alelnöke, Pete Hines úgy véli, hogy bár a Redfall a többjátékos élményre épült, nem fog csalódást okozni azoknak sem, akik egy újabb egyjátékos kalandot várnak az Arkane-től, mint amilyen a Dishonored, a Prey vagy a Deathloop is volt. A második Xbox + Bethesda Showcase során Hines ekképpen igyekezett megnyugtatni a  játékosokat: 

"Ez egy belső nézetes shooter, amelyet egyedül vagy akár négyen is játszhattok. Tehát azonnal azt mondhatnád, hogy nos, ez nem egy egyjátékos játék, ez biztosan merőben más. És ne értsetek félre, abszolút van, amiben különbözik. De azt hiszem, amikor az emberek játszanak a játékkal, sőt, amikor többet látnak a játékból, elkezdik majd látni mindazokat a dolgokat egy Arkane-játékban, amiket szeretnek és értékelnek... Ha egyedül akarsz játszani, és egy nagyszerű Arkane-sztorit kapni, a Redfallban abszolút megteheted. 

De olyan dolgokat is megtehetsz, amire eddig nem voltál képes egy Arkane-játékban, például megtapasztalhatod a barátaiddal, és rájöhetsz, hogy az egyes karakterek képességeinek kijátszásával hogyan válhat az egész nagyobbá a részek összegénél... Szinte biztos, hogy többféleképpen akarod majd játszani a Redfallt. Lehet, hogy egy kicsit egyedül, lehet, hogy másokkal akarod játszani, és ez egy olyan játék, amely lehetővé teszi, hogy bármelyik vagy mindkét dolgot megtehesd."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A Redfall tehát állítólag jó lesz egyedül és többedmagunkkal is, de sajnos 2023-nál előbb nem tapasztalhatjuk meg egyiket sem, akkor viszont PC-n és Xbox Series X/S-en is majd. Tekintve, hogy már a megjelenés napjától elérhető lesz a játék a Game Pass szolgáltatásban, nem lesz nehéz pajtásokat találni hozzá, ha mégsem magányosan vágnánk neki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)