Hirdetés

Akik Hunted DLC-t osztogatnak

|

Már csak néhány nap, és megjelenik a Hunted: The Demon's Forge, amit DLC-k osztogatásával teszünk még izgalmasabbá.

Hirdetés

Június 3-án jelenik meg a Hunted: The Demon's Forge PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra. Az Brian Fargo (az Interplay feje az aranykorban) által alapított inXile Entertainment második egész estés játékához lesz ekkor szerencsénk, amit többen is a Gears of War, illetve az Army of Two fantasy megfelelőjének tartanak, nem véletlenül.



A Hunted: The Demon's Forge története a Kala Moorba kalauzol bennünket, egy wargen invázió kellős közepébe. A bestiális hódítók rabszolgasorba taszítják a lakosságot, és mindenfelé eluralkodik a káosz, ideális körülményeket teremtve bármely szerencsevadász és zsoldosnak. Mi közülük kettőt ismerünk meg közelebbről, a harcos Caddocot és az íjász tündelányt, E'lanát. Előbbi természetesen a kardok, szekercék és egyéb közelről gyilkoló fegyverek avatott forgatója, ám ha a helyzet úgy kívánja, valamicske mágikus ereje mellett számszeríját is hadra fogja. Elhihetitek, gyakran fogja úgy kívánni.



Társnője kecsesebb felépítésű, nem rajong különösebben a pofonokért, és minden sérelmet halálos pontossággal kilőtt nyílvesszővel torol meg. Szükség esetén azonban tőrt ragad, vagy varázslatot is idéz.
A két kalandor kezdetben csak erszénye megtömésével törődik, ám vállalkozásuk egy ponton személyessé válik és nem nézhetik többé tétlenül az emberek szenvedését.



Az Unreal Engine 3 hajtotta játékban lehetőségünk nyílik majd letérni a fő csapásvonalról, s mintegy a klasszikus dungeon-ös játékok előtti tisztelgésként már-már gigantikus helyszíneken számtalan titkos járatot, barlangot felderíteni, melynek jutalma lehet kincs, de akár a kegyetlen halál is.
A Hunted: The Demon's Forge megjelenése alkalmából június 3-án összesen 30 DLC-kódot sorsolunk ki PC-re azok között, akik a GameStar FB csoportjában megtalálható bejegyzéshez hozzászólva megírják nekünk, hogy igazából melyik DLC lenne a szívük vágya, és miért pont az.



Lássuk a három lehetséges DLC tartalmát:

Griffin Pack

Griffin Claw Bow (íj) és Griffin Hide Armor (páncél) E'lara számára
Griffine Maw Crossbow (számszeríj) és Griffin Bracer (mágikus előrt növelő alkarvédő) Caddoc számára

Demon Pack

Demon Level és Demon Boss (extra helyszín extra főellenséggel)
Notch Axe (balta) éa Annuvin Skin (karakterkinézet) Caddoc számára

Assassin Pack

Assassin Level és Assassin Boss (extra helyszín extra főellenséggel)
Assassin Bow (íj) és Seriphine Skin (karakterkinézet) E'lara számára

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)