Hirdetés

Akkor is élőben akarod majd nézni a The Game Awards 2022-t, ha eredetileg más terveid voltak

|

A nagy mennyiségű Steam Decket elosztogató Valve tett róla, hogy ne csinál magadnak más programot.

Hirdetés

Kellett neki pár év, hogy felfusson, de mostanra a The Game Awards afféle mini E3-má nőtte ki magát, hiszen nemcsak a videojáték-ipar legjobbjait díjazzák a Geoff Keighley vezette műsorban, hanem friss trailerek világpremierjére, valamint gondosan titkolt játékok hivatalos bejelentéseire is számíthatnak a nézők. Arról pedig, hogy az idei gála sokaknak emlékezetes maradjon, a Valve gondoskodott.

A legnagyobb PC-s piactér, a Steam üzemeltetője, a Counter-Strike, a Day of Defeat, a Dota, a Half-Life, a Left 4 Dead, a Portal és a Team Fortress kiadója ugyanis azt a döntést hozta, hogy amíg a december 8-ra meghirdetett (magyar idő szerint december 9-én hajnali fél kettőkor kezdődő) The Game Awards 2022 tart, addig percenként elajándékoz egy Steam Decket.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy ha két órás lesz a műsor, akkor 120, ha két és fél órás, akkor 150, ha három órás, akkor 180 Steam Deck talál majd gazdára. Tavaly három órás volt, de most gyaníthatóan senki se bánná, ha ennél is hosszabbra nyúlna. Ráadásul a Valve nem garasoskodik, mert a legdrágább, 512 GB-os SSD-vel és tükröződésmentes kijelzővel szerelt modelleket fogja elosztogatni.

Külön öröm, hogy a szabályzat szerint az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Kanada mellett az EU, így Magyarország gamerei is esélyt kapnak rá, hogy Steam Deck tulajdonossá váljanak. A résztvevők körét a régiós megkötésen túl még egyetlen módon szűkítette a Valve: a 2021. november 14. 01:00 és 2022. november 15. 00:59 közötti időszakban kellett valamit vásárolniuk a Steamen. Aki nem tett így, az kimarad. Jelentkezni a fenti linken lehet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)