Hirdetés

Akkor lesz új Pillars of Eternity, ha a fejlesztők igazán lelkesedni tudnak a projektért

|

Ha az Obsidian srácai izgatottak lesznek a Pillars of Eternity 3 gondolatától, akkor lesz folytatás. Jelenleg azonban nem ez a helyzet.

Hirdetés

Mindkét Pillars of Eternity játék jól sikerült, ezt a kritikusok és a rajongók véleménye is alátámasztja. A gond nem a minőséggel volt, hanem az eladásokkal. A második rész elhasalt a kasszáknál, erre pedig annak idején a rendező, Josh Sawyer azt reagálta, hogy a következő felvonás előtt komoly vizsgálatot kellene tartaniuk a széria építőelemeivel kapcsolatban.

Hirdetés

Akkor nem úgy tűnt, hogy egy harmadik részre túl sok esély lenne, és sajnos ez nem változott. Egy Tumblr posztra reagálva Sawyer a következőt nyilatkozta:

"Nincs szükség arra, hogy a rajongók győzködjenek engem, az Obsidiant, vagy a Microsoftot. Ha meg akarunk próbálni csinálni még egy játékot ebben a stílusban, akkor hinnünk kell abban, hogy a jelenlegi rajongók és az új játékosok is élvezni fogják, és hogy azok, akik csalódtak a Pillars 1-ben vagy 2-ben, visszatérnek az új részhez."

A legnagyobb gond azonban nem a hittel van, hanem a lelkesedéssel.

"A csapatnak izgatottnak kell lennie ahhoz, hogy ezt összehozzuk. Még azok a fejlesztők is kiégtek a Deadfire után, akik nagyon rápörögtek a folytatásra, pláne még ha a DLC-ken is dolgoztak. Belerakni ennyi munkát valamibe, amit aztán látsz elhasalni a célvonalban nem a leglelkesítőbb dolog a világon."

Nincs kizárva, hogy lesz egyszer Pillars of Eternity 3, de egyelőre ne kezdjetek gyűjteni rá. Ha egyszer meg is születik, akkor az nem mostanában lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)