Hirdetés

Akkor mit is fejleszt most tulajdonképpen a Naughty Dog?

|

Tisztázódni látszik a kérdés, hogy vajon mi lesz a következő készülő projektje a The Last of Us 2 fejlesztőinek.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban rengeteg hírt lehetett hallani a Naughty Dog következő projektével kapcsolatban, csak épp az nem volt tisztázva, hogy mi is lesz ez pontosan. Volt szó korábban egy Uncharted spin-off epizódról, aminek a munkálatait a Naughty Dog mindössze felügyelte volna, ezt azonban most úgy tűnik, hogy törölték.

Ezek után jóformán csak The Last of Us sorozat valamilyen bővítése jöhet szóba. Ezzel kapcsolatban is voltak kijutott információk, többször szóba került például egy többjátékos mód a TLoU 2-höz, erről azonban továbbra sincs információ, most pedig úgy néz ki, hogy a sokszor pletykált DLC sincs készülőben a stúdiónál.

Hirdetés

A mindig jól informált Jason Schreier egy podcastben beszélt bővebben arról, hogy tudomása szerint épp mi történik a Naughty Dog háza táján:

"Úgy tudom, hogy a Naughty Dog egy ponton gondolkodott egy DLC elkészítésén, ez azonban sosem valósult meg."

Arról nem osztott meg több információt, hogy a fejlesztés melyik stádiumában kukázták végül a projektet. A DLC extra történetekkel bővítette volna a The Last of Us II világát, ez azonban úgy tűnik, hogy már sosem valósul meg. Schreier a multiplayerrel kapcsolatban azért elmondta, az készül, mindössze nincs szükség arra, hogy a stúdió minden embere ezen dolgozzon.

Úgy tűnik, hogy a Naughty Dog döntő energiaforrását tehát jelenleg a The Last of Us PS5-ös remake-je köti le, ez azonban nem azért van, mert semmi mással nem készül a fejlesztőcsapat, mindössze arról van szó, hogy még a fejlesztés előtti munkálatokat végzik.

Ti örültök, hogy harmadjára is feldolgozzák a The Last of Us első részét, vagy inkább új projektet szorgalmaznátok a Naughty Dognál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)