Hirdetés

Akkor most túlmelegedhet az Xbox One X a Watch Dogs: Legion miatt vagy sem?

|

Akadt olyan játékos, akinél elég komoly problémát okozott a Ubisoft újdonsága.

Hirdetés

Már elérhető a Watch Dogs: Legion, ami a futurisztikus, és nem éppen barátságos Londonba kalauzolja el a játékosokat, de a jelek szerint egyes felhasználóknál nem volt zökkenőmenetes a játék rajtja. Többen is arra panaszkodtak ugyanis, hogy a Ubisoft új kalandja miatt túlmelegedhet az Xbox One X, aminek következtében kikapcsol a konzol, és ez értelemszerűen nagyon kellemetlen dolog lehet, ha éppen egy küldetés kellős közepén vagyunk.

Hirdetés

Valószínűleg nem mindenkinél fordult elő ez a probléma, hiszen például mi is Xbox One X-en teszteltük a Watch Dogs: Legiont, és nálunk nem volt probléma a túlmelegedéssel, csak a mentések lettek oda, de egészen más okból. Ráadásul most úgy tűnik, hogy ezentúl másoknál sem lesz már ilyen jellegű gond, ugyanis a Ubisoft időközben hozott egy hotfixet, ami elvileg megszüntette a problémás jelenséget.

Ha esetleg a Microsoft masináján tervezitek pörgetni a Legiont, akkor mindenképp ajánlott megbizonyosodni arról, hogy a játék legfrissebb verziója van feltelepítve, mielőtt elkezdenétek rendet tenni London utcáin.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)