Hirdetés

Akkorát bukott a Crucible, hogy visszatért a zárt béta fázisba

|

Miután megnyirbálták a Crucible tartalmait a fejlesztők, most újratervezés következik.

Hirdetés

Májusban jelent meg a filmipar után a videojátékok piacát is meghódítani szándékozó Amazon ingyenesen játszható lövöldéje, a Crucible, amelynek megjelenése után pár hétig a pre-season pörgött bemelegítésnek a júliusra tervezett első valódi szezon előtt. Nem sokkal a rajt után azonban úgy látta jónak a fejlesztőcsapat, ha kettőt átmenetileg kiiktat a három játékmód közül, hogy a harmadikon keresztül finomhangolhassák a játékmechanikákat. 

Hirdetés

Már ez a korai lépés is megemelt pár szemöldököt, de a stúdió nevében nyilatkozó Colin Johanson akkor azt mondta, hogy már eredetileg is számoltak komoly változtatásokkal a felvezetés során. A legújabb döntés azonban még meglepőbb, mivel az Amazon visszavonta a hivatalos megjelenést és visszarakta a Crucible-t a zárt béta fázisba, így július 1-től kezdve csak a már meglévő játékosok érhetik el a játékot (akik egyébként minden korábban elért eredményt és kozmetikai cuccot megtarthatnak), újak csak akkor csatlakozhatnak majd, ha ismét megnyílik a regisztráció. 

A fejlesztőcsapat szerint ez elengedhetetlen volt ahhoz, hogy a lehető legjobb játékélmény biztosítására összpontosítsanak. Ezt többek között azzal kívánják elérni, hogy hetente egy alkalommal közvetlenül a felhasználókkal fognak játszani és egyúttal visszajelzést kérni tőlük, továbbá létrehoznak egy közösségi tanácsot a béta résztvevőiből, akikkel szoros együttműködésben dolgoznak majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)