Hirdetés

Akkorát bukott a különböző animék karaktereit egymásnak eresztő játék, hogy a kiadó máris megsemmisíti

|

A Bandai Namco bejelentette, hogy három év után leállítja a Jump Force szervereit, és eltávolítja a játékot az online áruházakból.

Hirdetés

Nem gondoltuk volna, hogy a Jump Force végül nem váltja be a hozzá fűzött reményeket - hogy sikerülhetett félre egy olyan játék, amiben a One Piece, a Naruto, a Dragon Ball és más népszerű animék karakterei ütközhetnek meg egymással? Sajnos már a 2019 eleji megjelenésekor sem lelkesedtek érte a kritikusok, és úgy tűnik, hiába próbálta a kiadó ingyenes hétvégékkel, valamint egyéb módszerekkel felkelteni a játékosok érdeklődését, ez sajnos nem sikerült.

Beszédes, hogy a steames változat egyszerre játszó játékosainak száma a megjelenés hónapjában valamivel 10 ezer alatt volt, aztán hamar ezer alá zuhant, és most épp 200-nál is kevesebben aktívak.

Hirdetés

A Bandai Namco bejelentése alapján a Jump Force 2022. február 8-án eltűnik a digitális boltok kínálatából, a szervereket pedig augusztus 25-én fogják lekapcsolni. Az egyjátékos, offline funkciók ezt követően is maradnak, így a játék nem lesz teljesen játszhatatlan, de a többjátékos lobbyba nem lehet majd csatlakozni, nem fognak működni az online események, a klánok, a ranglisták, a Reward Counter, a játékbeli boltok, és az online rangsorolt összecsapások. Azt ugyanakkor hozzátették, hogy lehet majd online harcolni, csak rangsorolt módban nem. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Természetesen aki a maradék időben megveszi a játékot és/vagy bármely DLC-it, megtarthatja azokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)