Hirdetés

Aladdin - egy dal a DLC-kről

|

Íme egy újabb ékes példája annak, hogy miért az internet a legcsodálatosabb dolog a Földön. Boldog hétfőt, pajtások.

Hirdetés

A DLC egyre divatosabbá válik a játékvilágban és úgy néz ki, hogy a cégek annyira élvezik a dolgot - nyilván, mert annyira megéri nekik -, hogy nem mostanában kívánnak átállni egy másik modellre.

Egy Genki-JAM nevű YouTube felhasználó az Aladdin zenés-táncos betétjének átírásával igyekszik megmagyarázni, hogy miről is szólnak igazából a letölthető kiegészítők. Kicsit sarkítva, ugyan, de egy kis ártatlan csipkelődés még nem ártott senkinek. Ráadásul a videó - a nevetségesen rossz, már-már magyar popzene-specifikus énekkel együtt - egész egyszerűen zseniális.

Köszi, Kotaku.

Ti hogy éreztek a DLC-k iránt? Örülünk, hogy további tartalommal bővül a kedvenc játékunk, vagy úgy érezzük, hogy egy félkész játékot kaptunk, amit a DLC csak kiegészít?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)