Hirdetés

Alan Wake 2 - említés egy LinkedIn profilon

|

A Remedy kritikailag nagysikerű játéka minden bizonnyal folytatást kap.

Hirdetés

Pont ma játszottam végig a tavaly májusban Xbox 360-ra megjelent Alan Wake-et, és akármennyire is tetszett, akármennyire is lógva hagytak néhány szálat, szerintem ez tipikusan olyan játék, aminek nem kell folytatás, úgy jó, ahogy van.

Így vagy úgy, egy újabb nyomot kaptunk arról, hogy készülget az Alan Wake második része. Most egy hölgy, név szerint Althea Suarez Gata LinkedIn profilján jelent meg az arra vonatkozó bejegyzés, hogy ő dolgozott a Halon Entertainment berkeiben az egyik játékbeli átvezetőn. Korábban már voltak információk arról, hogy az Alan Wake 2 története már meg is van írva, esetleg hogy egy Kinect alapú Alan Wake részt kapunk, ez utóbbit viszont biztosra még nem vehetjük. A LinkedIn profilról azóta törölve lett az említett munka, de a SCRAWL-nak köszönhetően itt egy kép erről:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)