Hirdetés

Alan Wake 2 - a Remedy írója továbbra is készítene folytatást

|

Sam Lake benne lenne a dologban, de nem csaphatják csak úgy össze az esetleges második részt.

Hirdetés

A Remedy Entertainment 2010-es játéka elég hamar sokak kedvencévé vált, hiszen a csapat egy remek sztorit rakott le az asztalra, és emellett rendkívül hangulatos lett Alan Wake szürreális kalandja. Így teljesen érthető, hogy a rajongók nagyon szeretnének egy folytatást, nekik lehet reménysugár, hogy a stúdió egyik kulcsfigurája is hasonlóképp vélekedik.

Hirdetés

Sam Lake számos népszerű játék fejlesztésében részt vett, elég csak az első két May Payne-re vagy épp a Quantum Breakre gondolni. Jelenleg a Remedy vadonatúj alkotásán, a Controlon dolgozik, de a jelek szerint Alan Wake-ről sem feledkezett meg. Az IGN.comnak ugyanis elárulta, hogy még mindig szívesen elkészítené a zseblámpás thrilleríró következő kalandját.

Lake úgy gondolja, hogy mostanra magasabbra került az a bizonyos léc, és mindent jól kell csinálniuk, ha egyszer rászánják magukat a folytatásra. Szerinte az ilyen nagy projekteknél rengeteg dolognak stimmelnie kell, emiatt nyilván nehéz egy ekkora kaliberű projekt tervezése és indítása, de reménykedik benne, hogy egyszer elkészülhet az Alan Wake 2.

Ti örülnétek, ha folytatódna Alan Wake története?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)