Hirdetés

Alan Wake - A második évad papíron már kész

|

Az Alan Wake "első évadja" ahogy mostanság a Remedy hivatkozik rá, hamarosan a boltokban érkezik, és a folytatásra sem kell sokat várni.

Hirdetés

Elméletielg alig kell párat aludni, és már indulhatunk is Bright Falls városkába, hogy megtudjuk mitől fél Alan Wake. Az már csak hab a tortán, hogy a játék elkészülte után a Remedy nem ment szabadságra, hanem már készíti is a DLC csomagok tömkelegét.

Sőt, az Alan Wake DLC csomagok hegesztése mellett a srácoknak arra is jutott idejük, hogy a folytatást is elkészítsék - legalábbis papíron. Egy ideje már úgy emelgetik a játékot, mint egy sorozat első évadját, és a Remedy büszkén közölte, hogy már a második évad története is készen áll. A megjelenéshez persze az kell, hogy az Alan Wake sikeres legyen, ám az első benyomások alapján erre minden esély megvan. Az Alan Wake ugyanis annyira jó, hogy még endernek is tetszett, erre pedig a Tetris óta nem volt példa. Olvassátok el jól, mennyire is tetszett neki, és mazurnak is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)