Hirdetés

Alan Wake 2 - mégis készülhet folytatás?

|

A Remedy nemrég bemutatta a szomorú sorsa jutott Alan Wake folytatás koncepciós munkáit, most pedig kijelentették, hogy nem mondanak le róla.

Hirdetés

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Sam Lake, a Remedy kreatív rendezője hosszasan taglalta, miért nem sikerült elkészíteniük az Alan Wake 2-t. Szomorkodtunk egy kicsit, de úgy tűnik, van még remény, ugyanis a Remedy nem hajlandó lemondani a folytatásról.

Lake kitért arra is, hogy a Quantum Break megjelenése után szeretnének visszatérni Alan Wake kalandjához. Sejthetjük, hogy ez nem éppen egy holnapután esedékes időpont, hiszen a Quantum Break 2016-ra van időzítve, de Lake nagyon bizakodó volt a folytatással kapcsolatban.

"Nem ez a legmegfelelőbb időpont egy Alan Wake 2-höz, de abban a helyzetben vagyunk, amikor elkezdjük megvitatni a jövőbeni terveket. Számos egyéb dolog mellett az Alan Wake 2-ről beszélgetünk több partnerünkkel is, de még semmit nem döntöttünk el. Nagyon szeretnénk megcsinálni, úgy gondoljuk, hogy ez a rengeteg idő arra volt jó, hogy tovább finomítsunk az elképzeléseinket, még izgalmasabbá és szórakoztatóbbá tettük őket."

Kedves Remedy, most akkor lesz Alan Wake 2 vagy nem? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)